Tränings-WEEKEND i Stockholms skärgård!

Måndagen den 24 juni startar en grym helg på Finnhamn sprängfylld helg med träning, mat och gott sällskap. Helgen börjar måndag eftermiddag med ett uppstartsmöte där vi samtidigt får i oss ett mellanmål för att straxt därefter sätta igång med helgens första tuffa träningspass! Resterande delen av vistelsen kommer bestå av just hårda träningspass, roligt häng, bad och underbara grillkvällar i Stockholms skärgård.

VAR? Ön Finnhamn i Stockholms skärgård.

Vad ingår? All mat du behöver, boende i 2-4 bäddars rum,  mycket träning och rolig stämning.

Vad för träning? Det kommer att vara blandad träning med allt ifrån hårda högintensiva fyspass till tyngre styrkepass och även lugnare pass med fokus på core och rörlighet!

Pris? 3250 kr

”Sommargården ligger mitt på Finnhamn, ett stenkast från Paradisviken.

Där finns sandstrand, fotbollsplan, beach volleybollplan och Ragnars kiosk med uthyrning av bla kajaker och SUP.

Det fd seglarlägret Sommargården har fyra hus med två-sexbäddsrum, ett separat kökshus med stor altan i bästa solläget och ett separat dusch- och toaletthus.

Standarden är enkel, fokuset ligger på gemenskapen och att man är helt ostörd. De stora sovrummen passar perfekt till kompisgänget som inte kan sluta att prata och de mindre för de som fokuserar på träningen…

Finnhamn är ett naturreservat med orörd natur, klippor och badvikar runt hela ön. Lanthandeln, krogen, Takbaren med pizza har öppet varje dag.”