Friskvårdsbidrag
hur använder du det på bästa sätt?

Friskvårdsbidrag är en personalförmån som många företag erbjuder sina medarbetare. Det är ett skattefritt bidrag som kan användas för att stödja hälsofrämjande aktiviteter som motion, gruppträning och andra personlig vårdsaktiviteter. I den här artikeln kommer vi att titta närmare på hur du kan använda ditt friskvårdsbidrag för att få ut det mesta av din personalförmån.

Vad är friskvårdsbidrag?

Friskvårdsbidrag är ett bidrag som arbetsgivare kan ge till sina anställda för att de ska kunna ta del av friskvårdsaktiviteter. Det är ett sätt att förbättra arbetsmiljön och stödja hälsa och välbefinnande hos anställda.

Bidraget kan användas till olika typer av aktiviteter, som exempelvis träning, massage, yoga eller andra friskvårdsaktiviteter. Det kan också användas för att köpa friskvårdsprodukter som kosttillskott, träningsutrustning eller andra produkter som stöder hälsa och välbefinnande. Det finns också möjlighet att använda friskvårdsbidraget för att betala för kostnader för hälso- och sjukvård såsom kiropraktik.

Ta din chans att boosta ditt välmående!

miljöbild personlig träning med friskvårdsbidrag

Hur använder man friskvårdsbidraget?

För att använda friskvårdsbidraget måste du först ta reda på hur mycket du har rätt till. Detta kan du göra genom att kontakta din arbetsgivare. När du har fått reda på hur mycket du har rätt till, kan du börja leta efter friskvårdsaktiviteter som passar dig. Det finns många olika typer av friskvårdsaktiviteter som du kan välja mellan, så det är bara att leta efter den som passar dig bäst.

När du har hittat en aktivitet som du vill göra, kan du kontakta aktören för att se om de accepterar friskvårdsbidrag. Om de accepterar det, kan du använda ditt friskvårdsbidrag för att betala för aktiviteten. Det är viktigt att du sparar alla kvitton och dokumentation som du får från aktören, eftersom du kan behöva visa detta för din arbetsgivare.

Bidraget gäller per kalenderår och kan användas för att betala för olika typer av hälsofrämjande aktiviteter. Det kan till exempel vara gymkort, yoga, massage eller andra typer av träningsaktiviteter. Det är viktigt att du sparar alla kvitton och dokumentation som du får från aktören, eftersom du kan behöva visa detta för din arbetsgivare.

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss

Vi på Motion Studios erbjuder ett brett utbud av hälsofrämjande aktiviteter som du kan använda ditt friskvårdsbidrag för.

Boka personlig träning, gå på gruppträning eller köp ett gymkort – med ett friskvårdsbidrag kan du få hjälp att få igång din hälsofrämjande träning.

Friskvårdsbidrag är ett bidrag som du kan få från din arbetsgivare för att stödja din hälsa och välbefinnande. Det är ett bra sätt att få hjälp att komma igång med träning och motion.

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag för att boka personlig träning eller gå på gruppträning. Det är ett bra sätt att få hjälp att hålla igång träningen och få motivation att fortsätta. Du kan också använda ditt friskvårdsbidrag för att köpa ett gymkort. Det är ett bra sätt att få tillgång till ett gym och alla de olika träningsmaskinerna som finns där.

På vår hemsida hittar du all information som du behöver för att kunna använda ditt friskvårdsbidrag på bästa sätt. Vi ger dig också tips och råd om hur du kan få ut det mesta av ditt friskvårdsbidrag och hur du kan hitta den bästa lösningen för dig.

Vi ser fram emot att höra från dig!