omslagsbild jobba som pt

Välkommen till Motion Studios

Motion Studios strävar efter att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare. Vi erbjuder trygga arbetsvillkor, goda möjligheter till vidareutbildning och en fantastisk gemenskap. Sök jobb som PT nu och bli en del av vårt team! Vi söker duktiga och passionerade tränare som brinner för att hjälpa andra att nå sina träningsmål.

Just nu har vi begränsat med lediga tjänster, men vi tar gärna emot intresseanmälan från dig som vill vara en del av vår gemenskap i framtiden. Vi planerar att öppna flertalet nya träningsstudios i olika delar av Stockholm under 2023.

Hör gärna av dig så berättar vi mer!

Varför söka JOBB som PT?

Som personlig tränare har du möjligheten att hjälpa människor att nå sina mål och förbättra sin hälsa och livskvalitet. Du får vara en del av deras resa mot en bättre version av sig själva, vilket kan vara en mycket meningsfull och givande upplevelse.

Som personlig tränare kan du också fortsätta att utvecklas inom ditt område genom att ta olika utbildningar och certifieringar, vilket kan leda till att du kan erbjuda en bredare tjänsteutbud och få högre löner. Dessutom är det ett yrke som alltid kommer att efterfrågas, eftersom människor alltid kommer att vilja förbättra sin hälsa och träna sin kropp.

5 snabba fakta om PT

  • Personliga tränare har en möjlighet att hjälpa människor att nå sina hälsomål och förbättra sin livskvalitet.
  • Yrket ger möjlighet att träffa nya människor och bygga upp långvariga professionella relationer.
  • Personliga tränare kan få en givande personlig utveckling genom att lära sig om nya träningsmetoder och hälsoråd.
  • Yrket kan ge möjligheter till flexibla arbetstider och en sund work-life balance.
  • Personliga tränare har möjlighet att få en bra lön och göra en meningsfull karriär inom hälso- och träningsbranschen.