1

Anmäl dig

Upplev skillnaden med någon av våra personliga tränare!
Fyll i din intresseanmälan nu!

2

Kom i kontakt

Du blir kontaktad inom 24h för en kostnadsfri konsultation.

3

Börja resan

Vi går igenom dina mål och förutsättningar och ser hur vi kan hjälpa just dig!

VARFÖR VÄLJA PT ONLINE?

Motion är ett team av tränare som har fokus på kvalitet, kompetens men framförallt att vi gör det vi älskar och vi gör allt för våra klienter. Det som gör Motion så mycket starkare än andra är att det just är ett team med högt förtroende för varandra och då hjälps åt, inspireras och utvecklas av varandra vilket gör att man som klient får kraften och kunskapen från inte bara 1 PT utan hela teamet vilket höjer klienters resultat och välmående.

Fördelen med online coaching är att du alltid har din coach med dig vart du än går och vart du än är. Om du känner du att du sitter fast med motivation är det bara att skriva till oss och vi hjälper dig omedelbart upp på fötter igen och anpassar programmet så att det kommer att passa in i din vardag. Alla har sina egna utmaningar och vi vill hjälpa dig med dina.

PT Online är en tjänst som erbjuder personlig träning och kostrådgivning online. Med PT Online får du tillgång till professionell träning och kostrådgivning från kvalificerade personliga tränare och kostrådgivare. Tjänsten är ett bra alternativ för dig som vill ha en personlig tränare men inte har möjlighet att träna på plats. Du kan träna när det passar dig och få uppföljning från din personliga tränare. PT Online är ett bra val för dig som vill ha bästa möjliga resultat och fördelar med online träning.

Få Bästa Resultatet med onlineträning

Om du letar efter ett sätt att få bättre resultat med träningen, så är PT Online ett utmärkt val. Vår tjänst erbjuder personlig träning och kostrådgivning online. Med hjälp av en personlig tränare och ett upplägg som passar just dig, kan du få det bästa resultatet.

Vad är Fördelarna med PT Online?

PT Online erbjuder många fördelar som att träna på distans, få personlig coaching, få ett kostschema som passar just dig, få uppföljning och motivering, och träna tillsammans med ett team. Dessutom är det ett bekvämt sätt att träna, eftersom du kan träna när som helst och var som helst.

Team Motion

PT Online med Motion Studios består av ett team utbildade och licensierade personliga tränare som erbjuder träning, coaching och kostrådgivning online. Vi har i samarbete med Lenus en app som gör det möjligt för dig att träna och följa upp dina resultat från bekvämligheten av ditt eget hem. Vi erbjuder personlig träning, kostscheman och kostrådgivning för att hjälpa dig att nå dina mål.

Vårt team av personliga tränare har lång erfarenhet av att hjälpa människor att nå sina mål. Vi förstår att det kan vara svårt att motivera sig själv och att det ibland är lättare att ha någon som stöttar och coachar dig. Vi har därför skapat en tjänst som är anpassad efter dina behov och som passar alla.

Vem Passar PT Online?

PT Online är en tjänst som passar alla. Oavsett om du är nybörjare eller om du är en erfaren tränare, så kan du få hjälp med att skapa ett träningsprogram som passar just dig. Vi har personliga tränare som kan hjälpa dig att nå dina mål och som kan ge dig det stöd och den motivation som du behöver.

Varför träna med Motion Studios?

Motion Studios är ett utmärkt val för dig som vill få bättre resultat med träningen. Med hjälp av professionella personliga tränare online, kan du få ett träningsprogram som är anpassat efter dina behov och som passar alla. Du får personlig coaching, ett kostschema som passar just dig, uppföljning och motivering, och du kan träna tillsammans med ett team. Dessutom är det ett bekvämt sätt att träna, eftersom du kan träna när som helst och var som helst. Motion Studios ger dig allt du behöver för att få bästa resultatet med träningen.