Träna och njut i Marbella – en oförglömlig upplevelse

Drömmer du om att få en kickstart på din träning och samtidigt få njuta av det vackra Marbella? Då är Motion Studios träningsresa till Marbella precis vad du behöver! Under en vecka kommer du få möjlighet att träna med tre professionella personliga tränare, bo i en stor villa med pool och njuta av en hälsosam kost.

Vår träningsresa är det perfekta sättet att få en boost för din träning och hälsa. Du kommer få minst 2 varierade träningspass om dagen med fokus på att få ut det mesta av din träning. Och med Marbella som resmål kommer du få möjlighet att njuta av det vackra vädret, den härliga maten och den underbara miljön.

Men resan är inte bara träning och hälsa, det kommer också finnas en hemlig aktivitet och en goodiebag för att göra resan ännu mer minnesvärd. Så varför inte ta med en vän och gör det till en oförglömlig upplevelse tillsammans?

Men skynda dig! Resan har bara 14 platser så boka din plats nu och få chansen att få en boost för din träning och hälsa medan du njuter av det vackra Marbella. Vänta inte, boka din plats idag!

Pris: 17 500 kr

Flygtider:
29 April Stockholm – Malaga 14:50 – 19:15
06 Maj Malaga – Stockholm 11:40 – 15:55